Persbericht van Belgium Rugby


“Rugby staat gekend voor waarden als respect, integriteit, solidariteit & passie. Dit zijn waarden die veel ondernemingen eveneens proberen te integreren in hun organisatie. ‘Rugby To Business’ wil vanuit de rugby-waarden een waardevolle invulling geven aan bedrijfsevenementen. Dit kan gaan van een keynote over het belang van teamwork door een gekende rugbyspeler tot een rugby-initiatie door een trainer van de nationale ploeg. Zo willen we bedrijven in contact brengen met alles wat rugby te bieden heeft. Op lange termijn hopen we van deze bedrijven partners te maken van Belgium Rugby.”, vertelt Michiel Leysen, Vice-Voorzitter & commercieel verantwoordelijke van Belgium Rugby.

Voor de uitwerking van ‘Rugby To Business’ werkt Belgium Rugby samen met Into Sports. “Naast het organiseren van de wedstrijden voor de Black Devils, denken we met Into Sports actief mee met de Belgische Rugby Bond over hoe we het commercieel potentieel van Belgium Rugby kunnen maximaliseren. We zijn er van overtuigd dat ‘Rugby to Business’ de missing link is tussen de bedrijfswereld & rugby.” licht Thomas Van De Velden toe, Director & eigenaar van Into Sports.

Het lanceringsevent van ‘Rugby To Business’ zal plaatsvinden op maandag 15 november. Naast huidige & toekomstige commerciële partners van Belgium Rugby, zijn alle voorzitters van de clubs uit de nationale divisies hiervoor uitgenodigd. Zij krijgen de Full Rugby To Business experience voorgeschoteld met inspiratiesessies rond het R2B concept en keynotes door voormalig Belgisch judoka & bronzen Olympische medaille Ann Simons en de voormalige Schotse Rugby International Tim Visser.

Meer info : www.rugbytobusiness.be