Persbericht Antwerp Rugby Club


ANTWERP RUGBEER - ANTWERP RUGBEER - ANTWERP RUGBEER

Om onze club financieel een beetje te steunen, verkopen wij “Rugbyminded Beer Baskets”. Je kan kiezen uit een assortiment van 8 manden, met als hoogvlieger de Ladies D1 mand. Deze mand bevat een lokaal biertje uit de streek van elke vrouwenploeg in eerste klasse !

Benieuwd naar het speciaal voor Kituro gebrouwen Kitu Bear ? Zin om een Leuvense Peeterman te proeven ? La Wiener uit Bosvoorde klinkt ook wel grappig, nee ? Of een Saison Colmant, gebrouwen door de ex-kapitein van Frameries ! De klassieker én sponsor van Kortrijk Omer mag ook niet ontbreken. Nog twee speciallekes uit La Hulpe en Dendermonde : een Waterloo Strong Kriek en Vicaris Tripel Geuze. En als we dan toch bezig zijn, dan zwieren we er nog een Ouwen Duiker uit Gent en een Smash uit Coq Mosan bij. En als ge aan deze streekbiertjes niet genoeg hebt, geniet dan maar van een écht Antwerps Bolleke !

Verder bieden wij nog een 1e, 2e & 3e Lijn Mand aan, een Half-Backs Mand, een Center Mand, een Winger&Full Back Mand en als je écht een feestje wilt bouwen : de "There is no I in Team" Mand !!

Met ook een alcoholarme biermand, is er voor ieders wat wils !

Bestellingen hier !