De plannen om de club uit te bouwen en de toekomst te garanderen lagen al even op tafel en nu is het zover. Het nieuw rugbycomplex in Overmere is zo goed als afgewerkt, waardoor de club nu een eigen thuis heeft. Minstens even spannend is dat zaterdag 5 september de startdag voor de jeugd doorgaat.

In de zomer heeft de club bewezen dat ze klaar is voor de jeugd. Er zijn verschillende initaties doorgegaan en van 10 tot en met 14 augustus mochten meer dan 40 kinderen tussen 6 en 12 jaar proeven van de unieke rugbysfeer tijdens het eerste BrigandZe rugby- en survivalkamp. Een mooi startschot om de rugbymicrobe aan te wakkeren en de jeugdwerking te lanceren.

Nu het kamp achter de rug is, gaat BrigandZe Rugby Compagnie in rechte lijn verder en kijken ze uit naar de officiële startdag van de jeugdwerking op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟱 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟬. Wie zin heeft om rugby te proberen, wordt verwacht van 10u00 tot 11u15 op het nieuw terrein in de Baron Tibbautstraat 38/C in Overmere. Wie zaterdag niet aanwezig kan zijn of graag nog een paar keer extra rugby wil proberen, kan in de maand september 4 gratis proeftrainingen volgen op momenten naar keuze.

Ook voor de ouders heeft de club oog, zij hebben de eer om als eerste te worden uitgenodigd in de nieuwe kantine vanwaar ze de training coronaproof kunnen volgen.

Vragen of meer info via jeugd@brigandze.be of www.brigandze.be

We tellen de week ongeduldig af en staan nu al te popelen om jullie te ontmoeten !

Wil je je kind tussen 6 en 12 jaar,...

Publiée par BrigandZe Rugby Compagnie sur Vendredi 28 août 2020