Maar ondanks het jaar uitstel zat de club allerminst stil ! Recent onderscheiden als de snelst groeiende jeugd van Vlaanderen, werden de feestelijkheden geopend met een exhibitie training van de jeugd !

Op de middag was het aan het gemeentebestuur om het gebouw officieel geopend te verklaren en direct ook in te huldigen.

Op de festiviteiten werden alle mensen die hun schouders mee onder de bouw hadden gezet uitgebreid bedankt ! In totaal mochten we meer dan 150 VIPS en SuperVIPS verwelkomen die konden genieten van een hapje en een drankje met ook nog twee derby’s op het programma. De heren van BrigandZe serveerden een waar spektakel samen met Dendermonde, een broeder strijd die eindigde in 29-31.

Vervolgens namen de BrigandZelles het op tegen de Gazellen, een match die eindigde in een tweede uit overwinning. Het kon de pret echter niet drukken, want ook na het sportieve gedeelte ging het feest gewoon door.

Op een spetterende slotshow werden de nieuwe shirts met trots voorgesteld (zie filmpje social media) eb werden tevens de talrijke vrijwilligers in de bloemetjes gezet. Afsluiten kon enkel en alleen met vuurwerk, begeleid door een geweldig coronaproof feestje !

De start voor verschillende schitterende jaren op de nieuwe locatie.

Tekst : BrigandZe RC


(fotos Timothy De Groot, Lynn Ruymaeckers en Franky Dumez)